FlowerLine_Logo_svarthvit

Flowerline er et helt nytt emballasjemerke for planter og blomster, designet spesielt med tanke på enklere resirkulering. Da vi vet at unge er svært opptatt av å spise sunt og bærekraftig, og vi på samme tid ser vi en eksplosiv vekst i pyntegjenstander, som levende planter, i hjemmet, stilte vi oss selv spørsmålet, «hvordan kan vi øke salget av urter og blomster på en mer miljøvennlig måte?» og slik ble Flowerlinetil. I samarbeid med ulike aktører forsøker vi å redusere plast ved å komme opp med nye løsninger i kartong, slik at forbrukeren lettere kan gjøre miljøvennlige valg.

Med Flowerline kan vi skreddersy design tilpasset butikkonsept, for store eller små buketter, lage gaveinnpakninger, og til og med komposterbare potter til utendørs bruk.

Kontakt oss

Moltzau Packaging utvikler konsepter, konstruerer og produserer kortreist, bærekraftig emballasje i kartong. Vi jobber med små og store virksomheter. Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi jobber.

Er du interessert i et samarbeid?
Ta kontakt med oss her på Moltzau så hjelper vi deg videre med ditt prosjekt.

© FlowerLine, en del av Moltzau Packaging AS

Vi bruker cookies for å gi deg en optimal brukeropplevelse og relevant informasjon. Ved å fortsette å browse denne siden aksepterer du vår bruk av cookies.