Hei, ta gjerne kontakt med oss!

Ønsker du å prate med oss kan du ringe på telefon +47 22 80 49 90, eller du kan sende en e-post til post@moltzau.no. Du finner oss i Høgslundveien 17 på Skedsmokorset. Veibeskrivelse og kart – trykk her!

Send en melding!

The packaging crew!

CEO

Lars Christian Martinsen

Lars er eier og daglig leder. Han har over 30 års erfaring innen faget og arbeider med utvikling av konsepter.

KEY ACCOUNt MANAGER

Christin M. Faukland

Christin er eier med lang erfaring fra bransjen. Hun har tidligere drevet Engelsrud emballasje. Utvikler og er hovedkontakt for sentrale kunder.

Head of Projects & Planning

Jambai Møller Kassama

Jambai er ansvarlig for all koordinering og produksjonsplanlegging. Hun har totalansvaret for optimalisering av produksjonen.

Project Manager

Kristin Elizabeth Løberg

Kristin er prosjektleder. Følger opp kunder og bistår i produksjonsplanlegging

Logistics & Purchase

Anne Martinsen

Står for optimalisering av logistikk, vareflyt og administrasjon. Booker og koordinerer alle kjøreoppdrag, samt håndterer administrasjon.

Research & Development

Eirik Faukland

Eirik er et vandrende leksikon hva gjelder fiberbasert emballasje. Over 50 års fartstid og har blant annet drevet Engelsrud emballasje. 

REPRO & DESIGN

Nicolai Prætorius

Nicolai er ansvarlig for førtrykk/repro og design. Han inngår i teamet for konstruksjon, utvikling og design

KONSTRUKTØR

Gisela Nilsson

Gisela er konstruktør – og står for utvikling og konstruksjon av emballasjeløsninger. Hun inngår i teamet for konstruksjon, utvikling og design

REPRO & design

Joycee Larsen

Joycee er designer og arbeider med grafisk design av emballasjeløsninger. Hun inngår i teamet for konstruksjon, utvikling og design

Finn veien til oss!

Høgslundveien 17, 2020 Skedsmokorset

Vi holder til i toppmoderne lokaler i Høgslundsveien 17 på Skedsmokorset. Kjør E6 og ta av ved Bergerkrysset. Følg veien mot ROAF – videre under E6 og frem til NorTekstil-bygget. Du finner oss i andre enden av NorTekstil-bygget.NB! Google og GPS viser ikke rette vei til oss. 

Her finner du Moltzau Packaging

Ta av ved Bergerkrysset, følg veien mot ROAF - kryss under E6, kjøre frem til og ta inn til NorTekstil - kjør til endene av bygget

Adresse
Høgslundveien 17
2020 Skedsmokorset

Kontakt
(+47) 22 80 49 90
post@moltzau.no

Moltzau_symbol_

Vi bruker cookies for å gi deg en optimal brukeropplevelse og relevant informasjon. Ved å fortsette å browse denne siden aksepterer du vår bruk av cookies.